הרשמה לקורסי אנגלית תשפ"ג

ההרשמה לשנה"ל תשפ"ג  תחל בתאריך:

28.9.2022 באותו יום יש להירשם בין השעות 15:00-17:00

החל מ-30.09.2022 ועד 30.10.2022 המערכת תהיה פתוחה לשינויים כל יום משעה 16:00 ועד 08:00 למחרת.

**שימו לב ביום האחרון –30.10.2022-עד חצות בלבד.

כל סטודנט באוניברסיטה מבצע רישום עצמאי לקורסי האנגלית, בהתאם לרמת האנגלית שנקבעה לו (ראו רמות אנגלית).

הרישום מתבצע באופן ממוחשב באתר אוניברסיטת חיפה – דרך פורטל הסטודנטים, באותו אופן בו מתבצע הרישום לקורסי הלימוד בחוג בו לומד הסטודנט.

להלן תעריפי הקורסים לשנה"ל תשפ"ג :

קורס אנגלית טרום בסיסי א'  4,432 ש"ח

קורס אנגלית טרום בסיסי ב'  3,324 ש"ח

קורס אנגלית בסיסי 3,324 ש"ח

קורס אנגלית מתקדמים א' 1,477 ש"ח

קורס אנגלית מתקדמים ב' – בחינם לסטודנטים פעילים.

מי שאינו סטודנט בפועל באוניברסיטת חיפה:

סטודנט שסיים את לימודי התואר ונותר לו להשלים רק אנגלית או שנמצא בהפסקת לימודים עליו ליצור קשר עם היחידה ללימודי אנגלית כשפה זרה (ראו "צור קשר").

לצפייה במערכת השעות של הקורסים

יש להיכנס לקטלוג הקורסים באתר האוניברסיטה בקישור הבא: https://studapps.haifa.ac.il/catalog/#/courses

בקטגוריית סמסטר : לבחור את הסמסטר הרצוי, בקטגוריית חוג: היחידה ללימודי אנגלית למטרות אקדמיות ובינלאומיות, וללחוץ על "חיפוש".

תפתח רשימת קורסי האנגלית השייכים ליחידה, יש לבחור את הקבוצה הרצויה בהתאם לרמת האנגלית המתאימה.

* שימו לב- בשנת הלימודים תשפ"ג , קורס מתקדמים ב' הינו קורס הניתן ללא תשלום בסמסטר א' ו ב' לסטודנטים באוניברסיטת חיפה בתואר ראשון. סטודנטים שנכשלו/לא השלימו את הקורס, יוכלו לחזור וללמוד את הקורס (בתשלום מלא) פעמיים נוספות.

סטודנט שנכשל או לא השלים את הקורס שלוש פעמים, יופסקו לימודיו.