רישום לקורסי אנגלית לסמסטר ב' תשפ"ד יחול בתאריכים:

7.4.2024-7.5.2024

החל מ-7.4.2024 ועד 7.5.2024 המערכת תהיה פתוחה לרישום ושינויים כל יום משעה 16:00 ועד 08:00 למחרת.

ביום האחרון –7.5.2024 עד חצות בלבד.

הרישום לקורסי אנגלית:

מתבצע באופן ממוחשב באתר אוניברסיטת חיפה – דרך פורטל הסטודנטים, באותו אופן בו מתבצע הרישום לקורסי הלימוד בחוג בו לומד הסטודנט.

ניתן לצפות ברשימת הקורסים באתר קטלוג קורסים של אוניברסיטת חיפה תחת היחידה ללימודי אנגלית למטרות אקדמיות ובנלאומיות.

להלן תעריפי הקורסים לשנה"ל תשפ"ד סמסטר א/ב/קיץ

קורס אנגלית טרום בסיסי א'  4,580 ש"ח

קורס אנגלית טרום בסיסי ב'  3,435 ש"ח

קורס אנגלית בסיסי 3,435 ש"ח

קורס אנגלית מתקדמים א' 1,527 ש"ח

קורס אנגלית מתקדמים ב' – ללא עלות לסטודנטים פעילים בסמסטר א/ב.(הלומדים קורס זה פעם ראשונה)

****בסמסטר קיץ קורס מתקדמים ב' כרוך בתשלום- 1,527 ש"ח.

מי שאינו סטודנט בפועל באוניברסיטת חיפה:

סטודנט שסיים את לימודי התואר ונותר לו להשלים רק אנגלית או שנמצא בהפסקת לימודים עליו ליצור קשר עם היחידה ללימודי אנגלית כשפה זרה (ראו "צור קשר").

לצפייה במערכת השעות של הקורסים (סמסטר א וסמסטר ב)

יש להיכנס לקטלוג הקורסים באתר האוניברסיטה בקישור הבא: https://studapps.haifa.ac.il/catalog/#/courses

בקטגוריית סמסטר : לבחור את הסמסטר הרצוי, בקטגוריית חוג: היחידה ללימודי אנגלית למטרות אקדמיות ובינלאומיות, וללחוץ על "חיפוש".

תפתח רשימת קורסי האנגלית השייכים ליחידה, יש לבחור את הקבוצה הרצויה בהתאם לרמת האנגלית המתאימה.

* שימו לב- בשנת הלימודים תשפ"ד , קורס מתקדמים ב' הינו קורס הניתן ללא תשלום בסמסטר א' ו ב' לסטודנטים באוניברסיטת חיפה בתואר ראשון. סטודנטים שנכשלו/לא השלימו את הקורס, יוכלו לחזור וללמוד את הקורס (בתשלום מלא) פעמיים נוספות.

סטודנט שנכשל או לא השלים את הקורס שלוש פעמים, יופסקו לימודיו